Lions Club Ulft steunt DoeMyanmar met opbrengst pubquiz

Het bestuur van “De Lions Club” in Ulft en omstreken heeft de opbrengst van de ‘Grote Lions Pubquiz 2016’ - €600 - geheel aan DoeMyanmar geschonken. Nadat een DoeMyanmar-deelnemer het bestuur had benaderd en het project had uitgelegd, was het bestuur enthousiast en bereid het project te steunen. Er stond wel een tegenprestatie tegenover: met een team deelnemen aan deze pubquiz die op woensdagavond 9 november plaats had in café Het Hemeltje in Ulft.

Daar deden 10 teams van 4 tot 6 personen aan mee. In het DoeMyanmar/WorldServants-team zaten Dirk Kuiken (de teamsponsor en eigenaar van de bedrijven Hencon en Wellink-Ceasar), Anita, Marieke, Marleen, Hester en Gerrit.

De quiz bestond uit 10 ronden van elk 10, zeker geen makkelijke, vragen van zeer uiteenlopende aard. De andere teams bleken behoorlijk deskundig te zijn op allerlei vlakken. Maar ook het DoeMyanmar/WS-team had veel kennis in huis. Na een spannende strijd, waarbij na elke ronde de tussenstand werd bekend gemaakt, is het DoeMyanmar/WS-team uiteindelijk op de derde plaats geëindigd.

Om verdere bekendheid te geven aan World Servants en het project DoeMyanmar kregen Gerrit en Anita halverwege de avond de gelegenheid hier over te vertellen.
Na de huldiging van de winnaars van de quiz werd bekend gemaakt dat de netto opbrengst van deze avond €600 was en dat dit bedrag geheel naar DoeMyanmar wordt overgemaakt. Een zeer gezellige en leerzame avond voor de deelnemers en een fantastische bijdrage aan het project waarvoor hartelijk dank namens alle DoeMyanmar-deelnemers.
 

DOE MEE, DOEMYANMAR