Tof voorbereidingsweekend in Heino

De deelnemers van DoeMyanmar waren zaterdag 6 en zondag 7 mei in Heino bij het World Servants voorbereidingsweekend. Alle deelnemers (meer dan 700!) van de groepen die deze zomer uitwaaien naar 27 projecten in Azië, Afrika en Zuid-Amerika, kregen dit weekend meer te horen over hun project, wat ze gaan doen, hoe hun programma eruit gaat zien (met goedemorgen/middag-gesprekken, kinderwerk, bouwen (niet alleen aan een gemeenschapshuis, maar ook een brug!) en konden nader kennismaken met de leden van hun groep.

Het thema van dit projectjaar is ‘Meet the Horizon’, op zoek gaan naar je horizon en die proberen te verleggen, buiten je confortzone treden.

De leiding van de projectgroep, die al op vrijdagavond op het summercamp arriveerde, had het project-gedeelte van het programma voorbereid. World Servants (met meer dan 140! vrijwilligers) verzorgde het groepsprogramma. Dat bestond uit onder meer bijeenkomsten met veel muziek/zang (Praise the Lord) door de World Servants-band. En op zaterdagmiddag team-building opdrachten.

Al met al een inspirerend en motiverend weekend. Het project gaat nog meer leven en komt steeds dichterbij.

 

DOE MEE, DOEMYANMAR