Gouden voucher voor supermarktconcert bij AH Zonnenberg

Het trio Carmelita van DoeMyanmar-deelnemer Gerrit, heeft zaterdag 4 maart een supermarktconcert verzorgd bij AH Zonnenberg. Supermarkteigenaar Guido Zonnenberg kende DoeMyanmar voor het 2 uur durende supermarktconcert een gouden voucher toe ter waarde van €50.

Met dit concert wilde AH Zonnenberg wat reuring in de winkel krijgen om aandacht te vestigen op de actie Vul de kas, die AH Zonnenberg tot Pasen organiseert. Klanten krijgen per €10 boodschappen een voucher die ze kunnen verzilveren (à €0,10) voor een deelnemende vereniging of school. DoeMyanmar doet ook mee aan deze actie.

DoeMyanmar-deelnemers Sarah, Hester en Hans spraken tijdens het concert supermarkt-bezoekers aan om hen te informeren over het project en hen over te halen hun vouchers te verzilveren voor DoeMyanmar. Behoorlijk wat winkelende mensen zeiden toe dat te zullen gaan doen. Diverse winkelende mensen bleven kortere of langere tijd staan om naar de muziek te luisteren. Meerdere mensen deden een duit in de grote collectebus en droegen zo iets bij aan het project.

 

DOE MEE, DOEMYANMAR