Volop Achterhoek

DOE MEE, DOEMYANMAR

 • € 621,17
 • 09-10-2016
 • 10:00
 • SPP-hal, Dru-Laan 2, Ulft

  Promotie DoeMyanmar tijdens “Volop Achterhoek”

  DoeMyanmar kreeg van de organisatie van “Volop Achterhoek” gelegenheid om tijdens de vierde editie van dit evenement gelegenheid het project te promoten en er financiële steun voor te verkrijgen.

  “Volop Achterhoek”, in de verwarmde SSP-HAL op het DRU Industriepark, is de ontmoetingsplek voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Achterhoek en alles wat hiermee te maken heeft: toerisme, nieuwe producten en diensten, streekproducten, snuffelen in tweedehands spullen, het elkaar ontmoeten, cultuur, kunst, muziek en hobby, en delen van ervaringen met elkaar. De organisatie steunt ook goede doelen. DoeMyanmar kreeg een gratis stand en gelegenheid om live muziek te verzorgen (dat deed Gerrit Hiddink).

  De 11 super-enthousiaste Myanmar-deelnemers in hun rode World Servants shirt, waren al vroeg aanwezig om de stand in te richten. Door het uitreiken van flyers, met een toelichting erbij, konden ze meer bekendheid geven aan het project. Vele van de ruim 1.800 bezoekers aan het evenement waren bereid het project te steunen door onder meer doosjes pepermunt en/of vers gebakken wafels te kopen, deel te nemen aan de verloting (waarbij direct te zien was of er een prijs was gewonnen) of een vrije gift te doen.

  Voor de DoeMyanamar-vrijwilligers was deze dag zeer geslaagd, zeker toen ’s avonds bekend werd dat de netto opbrengst (na aftrek van alle kosten) €621,17 was.

  [Hans]