Nogmaals Volop Achterhoek

DOE MEE, DOEMYANMAR

 • € 120,00
 • 29-01-2017
 • 11:00
 • SSP-HAL, DRU-laan 2, Ulft

  Promotie DoeMyanmar tijdens “Volop Achterhoek”

  DoeMyanmar kreeg van de organisatie van Volop Achterhoek in de verwarmde SSP-HAL op het DRU Industriepark gelegenheid om bekendheid te geven aan het project en er financiële steun voor te verkrijgen.
  Dit was tijdens de vijfde editie van Volop Achterhoek, een evenement van plezier, proeven en genieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft. Belangrijk bij Volop Achterhoek is de ontmoeting van mensen tijdens een sfeervol evenement met volop gelegenheid voor het nuttigen van lokale hapjes en drankjes onder het genot van muzikale ondersteuning. Voor toerisme, nieuwe (streek) producten en diensten, cultuur, kunst, hobby en tweedehands spullen was er plek op Volop Achterhoek. Ook voor de kinderen was er veel te doen. En er waren diverse Achterhoekers die hun producten wilden tonen.


  DoeMyanmar-deelnemer Gerrit zorgde voor een muzikale omlijsting, terwijl Karlijn, Yoram, Jesper, Anita en Timon, de bezoekers vertelden over het project en probeerden door de verkoop van pepermunt en het laten raden van het aantal maiskorrels, wat geld voor het project binnen te halen.
  De deelname leverde €120 op.

  [Hans]