Huiskamerconcerten trio 'Carmelita'

DOE MEE, DOEMYANMAR

 • € 511,00
 • 23-06-2017
 • 19:30

  Muziek maken is één van de hobby’s van DoeMyanmar-deelnemer Gerrit. Hij heeft die hobby al verschillende keren gecombineerd met het binnenhalen van geld voor DoeMyanmar. Hij wil dat nu, samen met twee van zijn muziekvrienden, ook gaan doen in de vorm van huiskamerconcerten.

  Een huiskamerconcert is vaak een bijzondere beleving, met name ook door de intieme sfeer tussen artiest en publiek. De combinatie van muziek, een drankje en een hapje, plus het samenzijn van vrienden, kennissen of gewoon muziekliefhebbers zijn perfecte ingrediënten voor een geslaagde avond.
  En dat de opbrengst voor het DoeMyanmar-project is, is wellicht een extra reden om zelf eens zo’n huiskamerconcert te organiseren.
  Dus heb je iets te vieren en wil je dat op een speciale manier doen, of wil je het project graag op deze manier steunen, neem dan contact met Gerrit op.

  De muzikanten - De muziek wordt verzorgd door het trio ‘Carmelita’, bestaande uit Yvonne (zang), Johan (percussie en zang) en Gerrit (gitaar en zang). Of als je een trio te groot vindt, alleen door zanger/gitarist Gerrit. 
  Het repertoire omvat meer dan 100 nummers, uiteenlopend van oude (‘klassieke’)nummers, zoals van de Beatles, Dire Straits, CCR, Eric Clapton en Linda Ronstadt, tot nieuwere nummers van Adele en Claudia de Breij.
  Verzoeknummers uit hun repertoire spelen ze uiteraard graag.
  Op YouTube staan onder ‘Veensessies’ 10 opnames van verschillende nummers, opgenomen in de huiskamer.

  Het concert - De muzikanten hebben niet veel ruimte nodig, dus het kan gewoon in je huiskamer. Of als het later dit voorjaar is en goed weer, dan kan het misschien wel in je tuin.
  Hoe lang het optreden duurt mag jij bepalen. Dat kan een half uur zijn, maar ook wel langer.
  Een datum wordt in overleg gekozen. Bij voorkeur op een vrijdagavond, zaterdagavond of zondagmiddag vanaf nu tot eind juni.

  Het trio heeft op zaterdag  4 maart opgetreden bij AH Zonnenberg in Doetinchem in het kader van de actie ‘Vul de Kas’.
  Later trad het trio op op 27 mei tijdens een ‘muzikale proeverij’ in het Borghuis in Doetinchem en op vrijdag 23 juni tijdens ‘Muziek op het erf’ van en bij Boerderij/museum het Hofshuus in Varsseveld

  De muzikanten spelen belangeloos. De opbrengst is geheel voor DoeMyanmar. Hoeveel dat is, laten ze aan de organisator van het concert over.

  Interesse of vragen? Neem dan contact op met Gerrit Hiddink, tel. (06) 51 35 97 34 of e-mail: gj.hiddink@kpnmail.nl.